"Я вірю, що бій Усик – Ф’юрі відбудеться. Чому б і ні? Мене дивує в цій ситуації, і в це важко повірити, але мені здається, що Усик трохи заліз у голову Ф’юрі. Я бачив Тайсона, бачив, як він поводиться на пресконференціях з іншими боксерами. Це хлопець, який на 100% упевнений у собі. А з Олександром я такого не помітив.

Саня вміє своїх суперників деморалізувати чи гіпнотизувати. Мені здається, що з Ф'юрі це теж працює. Я не можу сказати, що Тайсон його боїться, і мені здається, що це дуже складний поєдинок для Усика, але я вірю, що він може перемогти.

Щось там відбувається. Є чутки, що вони скасували бій, бо хтось запропонував більше грошей. Цілком можливо, але стовідсоткової правди я не знаю. Хто зірвав зустріч, мені теж не відомо.

Знаю, що Саня погодився на 30%, але якщо ми говоримо про гроші, то це рішення не лише боксера. Звісно, спортсмен ухвалює остаточне рішення, але є команда, менеджери, промоутери. Зацікавлені всі, тож подивимося", – сказав Гвоздик в інтерв'ю для YouTube-каналу Two Sides.

Нагадаємо, він провів свою останню дуель на початку травня цього року – Гвоздик яскравим нокаутом здолав латвійця Річарда Болотнікса.