Нагадаємо, "Циганський король" та Ей Джей мала зустрітися в рингу ще у грудні минулого року, однак перемовини зірвалися. Тепер команда Ф'юрі заявляє, що Тайсон не проти побитися з Джошуа. Але Ентоні рішуче налаштований на поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.

"Зараз Джошуа хоче зустрітися з хлопцем, якого Ф'юрі знищив у квітні минулого року, замість того, щоб поборотися за титул чемпіона світу і отримати 40 відсотків від загального гонорару. Ей Джей не хоче битися, тому що боїться. Він трясеться від жаху.

Коли ми зробили їм письмову пропозицію (хочу зауважити, що це була письмова пропозиція, не через ЗМІ), Едді Хірн звернувся до мого сина, Джорджа і сказав: "Ми обговоримо все через кілька днів".

Після цього Джордж зв'язався безпосередньо з менеджером Джошуа Фредді Каннінгемом. Фредді нам відповів: "Джошуа не хоче битися з Ф'юрі, тому що планує отримати більше грошей у Саудівській Аравії". Я розумію, що Ентоні не єдиний спортсмен, який так говорить. Зараз усі так чинять", – заявив Френк Воррен в інтерв'ю для talkSport.