Промоутер українського короля надважкого дивізіону Олександр Красюк дав інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out

– Запитання, яке викликає багато спекуляцій. Деякі люди в мережі говорять про потенційні зв'язки між Skill Challenge та Деніелом Кінаханом, який є дуже спірною фігурою, залученою до боксу в минулому. Здається це все через присутність у Skill Challenge Амера Абдалли, який мав зв'язки з Кінаханом у минулому. Чи можете ви запевнити людей, що нічого з цього не актуально зараз, у 2023 році?

– Я можу запевнити кожного, що ця компанія працює сама собою. Принц Халід – це людина, яка першою зв'язалася з Едді Хірном у соцмережах. Там вони зійшлися і розпочали обговорення. І перший бій організували в такий спосіб. І з того часу принц Халід розширює свою компанію. Його команда – це чудові люди, які люблять бокс. Фаді, Сара є частиною компанії. І звичайно, я згадував раніше про Омара Насера, Амера Абдалла. Ці люди знають, як добре ставитися до гостей, коли вони приїжджають, і, звичайно, ми приїжджаємо заради бізнесу. Ми укладаємо там деякі угоди, і всі ці люди, про яких я щойно згадав, вони професіонали. Я не можу висловити нічого, окрім приємного досвіду з ними.

Нагадаємо, у грудні ця компанія може провести вечір боксу в Саудівській Аравії, в рамках якого Олександр Усик вийде у ринг проти Тайсона Ф'юрі, а Ентоні Джошуа проведе бій з Деонтеєм Вайлдером.