"Тайсон Ф'юрі – генератор випадкових думок. Я не можу сказати більше нічого. Шкода дивитися, коли боєць такого високого рівня настільки засмучений. Ф'юрі шукає суперника, але нікого не може знайти. На думку Тайсона він перебуває на вершині світу, але ніхто не хоче з ним битися. Ніхто. Ти настільки великий? Ти настільки сильний? Усі тебе бояться? Ні. У чому ж причина?

Професійний бокс – комерційний вид спорту. Якщо боєць виходить на ринг і б'ється за титул у надважкій вазі, йому мають добре заплатити за це. Якщо він б'ється з величезною зіркою, то йому мають заплатити як супернику величезної зірки. Якщо ти хочеш купити когось подешевше, то б'єшся з другосортними або третьосортними опонентами – твої фанати починають з тебе насміхатися, тому що ти не доводиш, наскільки ти хороший боєць. Ти доводиш це тільки словами в персі, але не справжніми діями. Мабуть, це проблема.

Ф'юрі має переглянути свій підхід. Якщо він хоче, щоб фанати бачили його у великих боях, йому потрібно ставитися до інших із повагою, особливо до тих, хто ділить із ним ринг. В іншому випадку, його викреслять з історії боксу", – сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.