Нагадаємо, днями Усик підписав контракт із саудівським агентством Skill Challenge Entertainment. Ця компанія хоче провести у грудні цього року вечір боксу в Саудівській Аравії, в рамках якого Олександр вийде у ринг проти Тайсона Ф'юрі, а Ентоні Джошуа зустрінеться з Деонтеєм Вайлдером.

Спортивний журналіст Гарет Девіс в ефірі iFL TV розповів про гонорари, які можуть заробити Усик і "Циганський король". "Якщо все піде за планом, то це буде дивовижно. Турнір відбудеться, якщо у саудитів є такі амбіції, якщо вони можуть це влаштувати, і у них є, скажімо, 250 мільйонів доларів для його проведення – десь близько того.

Щоб всі ці хлопці вийшли на ринг, припустимо, в бою Уайлдер – Джошуа кожному потрібно заплатити 40 мільйонів доларів. Це вже 80 мільйонів. Говорили, що Ф'юрі хоче 120 мільйонів доларів за бій в Саудівській Аравії. Я сумніваюся, що він отримає таку суму. Я б поставив, що він заробить трохи більш ніж половину від цього. Може бути, 70-80, можливо, 90 мільйонів. Це надзвичайно багато. Усик отримає 50 мільйонів. Зараз у нього є угода на кілька боїв зі Skills Challenge Promotions", – заявив медійник.