"Перемога 7-5 за раундами – це те, що я нарахував. Я впевнений, що Василя пограбували. Він заслужив на визнання. Я думаю, що це таке суддівство: просто дали дорогу молодому.

Має бути трохи більше поваги до тих хлопців, які багато років боксували та дарували фанатам класні бої. Я думаю, що Василь Ломаченко справді заслуговує на цю перемогу та статус абсолютного чемпіона", – поділився Усик для Second Out.

Нагадаємо, що на кону дуелі між Хейні та Ломаченком стояв титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі, який успішно захистив Девін. Він переміг українця за одноголосним рішенням суддів: 116:112, 115:113, 115:113. Команда Василя не погодилась на такий вердикт, тому подала апеляцію. Позицію українця підтримала велика частина зіркових боксерів.

До слова, напередодні Усик підписав контракт із саудівським агентством "Skill Challenge Entertainment", яке у грудні цього року планує провести великий вечір боксу на Близькому Сході. Очікується, що саме на цій події Олександр нарешті проведе поєдинок проти британського чемпіона Тайсона Ф'юрі. Проте перед тим Український володар поясів WBA, IBF і WBO має провести обов'язковий захист титулу проти Даніеля Дюбуа.