Ебані Бріджес активно спілкується з фанатами у соцмережах. Нещодавно бійчиня у своєму Instagram дозволила поставити пікантні запитання та пообіцяла дати відповідь на найцікавіші. Підписники ефектної бійчині попросили розставити Василя Ломаченка, Девіна Хейні та Джервонту "Танка" Девіса відповідно категорій: шлюб, секс та смерть.

"Вийти заміж – Лома, переспати – "Танк", вбити – Хейні. Я не знаю, як реагувати на це питання... але оберу у чоловіки Лому. Він найбільше серед них підходить на цю роль", – розставила боксерів Бріджес.

Нагадаємо, Ебані є чи не найбільш феєричною представницею світу жіночого боксу. Нещодавно вона обіцяла оголитися перед футболістами Лідса, якщо ті збережуть прописку в елітному дивізіоні Англії. До слова, побачити омріяні форми гравці так і не зможуть.

Торік у грудні Бріджес захистила звання чемпіонки світу за версією IBF у бою з Шеннон О'Коннел, а останнім часом відновлювалась від операції на руці. Цікаво, що австралійська спортсменка також активно веде свій приватний профіль на OnlyFans.