Статусом "найсексуальнішої боксерки в історії" Ебані Бріджес нагородили вболівальники зі всього світу. Пишногруда блондинка сяє не лише у боксерських рукавичках, а й змушує пускати слинки чоловіків, позуючи у занадто відвертій білизні. Великої слави їй також додала діяльність на OnlyFans.

Торік у грудні Ебані захистила звання чемпіонки світу за версією IBF у бою з Шеннон О'Коннел, а останнім часом відновлювалась від операції на руці. Проте нещодавно гаряча бійчиня повідомила, що готова повернутись у ринг, і хоче зійтися в дуелі з ще одною зіркою платформи для дорослих Авріл Маті.

"Зараз я королева дивізіону, тому всі хочуть мене. Перевага на моєму боці, тому я сама обиратиму наступних жертв і сама встановлюватиму цінник на бій. Зараз я хочу битися з Авріл Меті. Вона мені подобається. Це буде чудовий бій, а церемонія нашого зважування точно підірве інтернет", – заявила чемпіонка для Boxing Social.

Зазначимо, що свій останній поєдинок ефектна австралійка програла, а минулого місяця Маті потрапила у серйозну халепу – її збив мотоцикл. Потенційний двобій найзвабливіших спортсменок OnlyFans точно стане головною подією останніх місяців у світі жіночого боксу.