"Нагадаю, в грудні Берінчик провів бій із французом Менді. Його було складно організувати через відсутність великого комерційного потенціалу поєдинку. Я був вимушений летіти в Париж та домовлятися з менеджером Менді, щоб бій було проведено за будь-яких умов.

Я ніс за це персональну відповідальність. Ми підписали копромоушн із Ворреном, завдяки чому організували бій Денису в андеркарті поєдинку Тайсон Ф'юрі – Дерек Чісора. Берінчик переміг Менді, відстояв пояс WBO International та ще став чемпіоном Європи. На сьогодні титул EBU (Європейського боксерського союзу) не має серйозної ваги, тому це були лише додаткові регалії для Дениса.

Хоча його тренер Єгор Голуб навіть татуювання зробив із цим поясом – як ще одним трофеєм. Але це було важливо більше у психологічному плані. Що стосується рішення EBU. Відзначу, що зараз ця організація потребує негайного реформування. З цим ми покладаємо надії на новообраного президента, швейцарця Петера Штукі.

До речі, в директорат EBU тепер входить і українка Аліна Шатернікова. Ми можемо дати оцінку людям, які перебувають там уже десятиліттями. Все, що вони роблять, залишається на їхній совісті. А ми, насамперед, можемо лише відреагувати на ці дії. Щойно ми дізналися, що обов’язковим претендентом на бій за звання чемпіона Європи, тобто суперником Дениса, став 46-річний (!) Еміліано Марсілі, ми відразу дали зрозуміти EBU, що не зацікавлені в цьому поєдинку. Марсілі навіть не отримав би ліцензії для виступу у Великій Британії.

Штаб-квартира EBU розташована в Римі. Генеральним секретарем є італійка Енца Джакапоні, якій незабаром виповниться 90 років. І обов’язковим претендентом призначають італійського боксера, якому майже 50 років. І промоутер цього італійського боксера теж, звісно, італієць, який дуже багато років товаришує з генсеком Джакапоні. Але головна причина відмови від поєдинку – це відсутність спортивної інтриги та комерційної привабливості бою", – сказав Красюк в інтерв'ю виданню Чемпіон.