"Кілька років тому такі самі слова я говорив про Хуана Мануеля Маркеса. Ви ж пам'ятаєте, що він був у такій ситуації – йому часто не вдавалося отримати вердикт на свою користь у конкурентних поєдинках. У тих конкурентних поєдинках, де він справді напрацював на перемогу. І тоді я сказав про нього, що він настільки талановитий, а його майстерність у рингу настільки тонка і витончена, що судді-профану просто не вистачає навичок його гідно оцінити. Суддя-профан просто не в змозі побачити цю велич.

Те саме і з Ломаченком. Дилетант просто не побачить, наскільки цей хлопець великий. Він не зрозуміє все те, що робить Василь у рингу. Чи не зрозуміє, наскільки це важко повторити. Його око просто не в змозі це розпізнати та оцінити. Тож вони й не бачать. Для них він просто білий парубок, до того ж не панчер. І це реально прикро.

Саме тому я у захваті, коли бої Ломаченка оцінюють такі люди, як Рой Джонс. Тобто, справжні бійці, справжні легенди. Ті, що вміють розпізнати велич. Адже великий завжди бачить великого. Здорово, що у Ломаченка бодай є це. Великі бійці визнали його одним із них", – наводить слова Анбера Vringe.

Нагадаємо, що на кону дуелі між Хейні та Ломаченком стояв титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі, який успішно захистив американець. Він переміг українця одноголосним рішенням суддів: 116-112, 115-113, 115-113. Проте Василь переконаний, що вердикт несправедливий, тож його команда подаватиме апеляцію.