Бріджес є однією з найбільших вболівальниць Лідса. Гаряча чемпіонка неодноразово зізнавалась у симпатії до клубу, тому її бентежило перебування "павичів" у зоні вильоту. Щоб трохи змотивувати своїх улюбленців Ебані зробила гравцям неочікувану пропозицію напередодні важливої гри проти Вест Хема.

"Гей, хлопці, якщо ви залишитеся в АПЛ, я покажу свої цицьки. Я зайду до вас в роздягальню, підійму футболку і ви все побачите. Я розцілую вас. Ба більше, я дам вам безкоштовну підписку на мій OnlyFans. Будь ласка, Лідс, не розчаровуй мене", – звернулась Брукс до футболістів в коментарі для talkSPORT.

На жаль, "павичі" погіршили свої шанси побачити оголені форми найсексуальнішої боксерки планети, адже програли "молотобійцям" з рахунком 1:3. Щоб вирватись з трійки невдах та перегнати Евертон, Лідсу не вистачає 2 пунктів. Останній матч сезону улюбленці Ебані зіграють з Тоттенхемом 28 травня о 18:30.

До слова, останні 5 місяців Бріджс відновлювалась від операції на руці. Нещодавно вона повернулась до повноцінних тренувань і вже незабаром зможе вийти у ринг. Тривала перерва не заважала неймовірній блондинці тішити фанів на своєму профілі OnlyFans.