У Харкові відбувся боксерський турнір на честь Героїв Оборони міста, про це повідомляє ФБУ у Instagram.

У цілях безпеки змагання провели на пероні станції метро. Для Харкова це був перший спортивний захід з моменту повномасштабного вторгнення росії.

Турнір мали змогу відвідати вболівальники боксу, а загалом відбулось 10 поєдинків, в яких брали участь одні з найкращих боксерів збірної команди України. Також виступили колишні спортсмени військовослужбовці, які пішли служити добровольцями чи по мобілізації.

"Ми показуємо всьому світу і рф, що ми нічого не боїмося. І дозволяємо собі проводити такі спортивні змагання максимально наближено до кордону росії. Хай весь світ бачить, що ми переможемо. Наша нація найбільша та непереможна", — розповів начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник.

Нагадаємо, що російська федерація продовжує штурмувати Україну ракетами та шахедами. Вбиває мирне населення, знищує інфраструктуру та цим намагається стерти із землі все українське та відібрати територію. Проте наші воїни гідно захищають рідну країну від окупантів та роблять усе можливе, щоб вони якомога швидше покинули нашу державу.