"Це був чудовий вечір боксу. Великий респект обом боксерам. Трохи захопився роздумами щодо того, хто може виграти поєдинок, але коли бій було узгоджено, я обрав Джервонту. Потім у мене з’явилося дивне передчуття, що Раян може перемогти. Але все ж за тиждень до поєдинку я сказав: "Ні, виграє Джервонта".

Було багато дискусій щодо завершення бою. Людині, яка не боксує, важко критикувати бійця за те, що він не встає. Але Раян не піднявся. Він став на ноги на рахунок 10 та одразу пішов у свій кут, тому багато людей вважає, що він здався.

Це було рішення не продовжувати поєдинок. Думаю, це було розумно. Але ж він дивився в очі судді, який порахував до 10, а потім підвівся та пішов у свій кут. Але що я можу говорити – я ж просто товстий промоутер.

Важко критикувати боксера, але відверто кажучи, Раян здався. Коли ви стаєте на коліно і дозволяєте судді порахувати до десяти – вам потрібно спробувати піднятися, незалежно від того, чи дасть вам суддя продовжити бій. Раян не хотів підійматися. Не звинувачую його. Впевнений, що у нього були свої причини", – прокоментував зірковий бій Хірн для Fight Hub TV.

Нагадаємо, Джервонта нокаутував Раяна в 7-му раунді. Девіс записав у свій рекорд 27-му дострокову перемогу (29-0, 27 KO). Гарсія вперше пішов з рингу без тріумфу (23-1, 19 KO).