"У 2019 році я подумав, що це гарний час спробувати себе в чомусь іншому, крім боксу, спробувати відкрити власний бізнес в Україні.

Але відсутність досвіду, плюс російське вторгнення в Україну поставили великий хрест на моїх планах. Я не розумів, що робити далі, проте раптом отримав запрошення від Канело бути одним із його спаринг-партнерів на його бій проти Бівола.

Я провів з ним цілий табір, був задоволений своїм виступом, тому ідея повернутися виникла автоматично. Мені ще багато чого потрібно досягнути в боксі. Я маю планую стати дворазовим чемпіоном світу і хотів би отримати право битися проти найкращих у дивізіоні – Артура Бетербієва та Дмитра Бівола", – розповів Гвоздик для Bad Left Hook.

Після поразки від Артура Бетербієва у жовтні 2019 року, Олександр Гвоздик оголосив про припинення професійної боксерської кар'єри. Втім, українець змінив своє рішення і повернувся у ринг. У першому поєдинку після трирічної паузи Олександр переміг мексиканця Жозуе Обандо.

До слова, наступним суперником Олександра Гвоздика буде Річард Болотнік (19-6-1, 8КО). Цей бій відбудеться 6 травня у Мексиці в андеркарді поєдинку Сауля Альвареса та Джона Райдера.