46-річний член Зали слави боксу Флойд Мейвезер проведе виставковий бій за правилами боксу проти Джона Готті ІІІ. Про це повідомляє Boxing Junkie.

Їхнє протистояння відбудеться 11-го червня на арені LA Live Arena в Санрайз, штат Флорида, США. Боксерське шоу отримає назву "Прізвища мають значення", відсилаючи до історії сім'ї Готті ІІІ. Він є онуком сумнозвісного Джона Готті-старшого на прізвисько "Тефлоновий дон", найвідомішого боса мафії в сучасній історії США.

Батько бійця також певний час був доном мафії, прийшовши до влади після арешту Джона-старшого у 90-х. Після переслідувань з боку американського уряду Готті ІІ пішов на співпрацю з Федеральним управлінням та втратив репутацію в кримінальних колах.

Попри те, що сім'я Готті ІІІ не схвалювала його занять спортом, він зробив собі ім’я у світі ММА. 30-річний боєць набив рекорд 2-0 (1 КО) проти сумнівного рівня опозиції на боксерському рингу, а також 5-1 в ММА під прапором CES.

Додамо, Флойд Мейвезер провів крайній виставковий поєдинок 25 лютого проти телезірки та колишнього бійця ММА Аарона Чалмерса.