– Ми багато начулися про турнір супертяжів у Саудівській Аравії. Очевидно, що ваш боєць Олександр Усик дуже сильно хоче поєдинку з Тайсоном Ф'юрі. "Циганський король" – єдиний, хто сказав, що ці чутки неправдиві. Едді Хірн, Малік Скотт, представники команди Усика, включно з вами – усі сказали, що ці переговори тривають. Хірн летить до Саудівської Аравії в середу. Ви здивовані, що Тайсон Ф'юрі заперечує це?

– Мене не дивує вже жодна витівка Тайсона Ф’юрі. Ми розчарувались у Ф'юрі та його команді після того, як мали з ними справу. Усе, що каже Тайсон – це не правда, а просто його уява.

– Едді сказав мені, що летить до Саудівської Аравії в середу, щоб спробувати провести переговори про бій Ентоні Джошуа проти Деонтея Вайлдера. Ви вірите у те, що ці два великі поєдинки проведуть в одну ніч, за умови, що Усик пройде Деніела Дюбуа, а Тайсон Ф'юрі – Чжилея або Руїса? Ви вірите, що це може статися?

– У боксі може статися все, у що ми віримо. Якщо це відбудеться, це буде добре для фанатів. На жаль, я не лечу в середу до Саудівської Аравії. Я вирушаю додому до Лос-Анджелеса, – сказав Егіс Клімас в інтерв'ю Boxing Social.