Боксери-антагоністи з різних дивізіонів домовились про унікальний для сучасного боксу поєдинок в проміжній вазі до 61,6 кг, подолавши розбіжності між промоутерами й трансляторами.

Обидва перебувають на піку своєї кар'єри. Джервонті 28 років, він зарекомендував себе непереможним нокаутером, здолавши 26 з 28 опонентів достроково. Гарсія також не куштував фіаско на смак, 19 з 23 його візаві не почули фінальний гонг. У Місті гріхів зіркові американці жадали визначити, хто з них виправить нуль у графі поразок на одиницю.

Після стартового гонга "Король" зайняв центр рингу та взявся працювати першим номером, користуючись перевагою в антропометрії. Шульга Девіс не поспішав ризикувати – накидував правий джеб по рукавичках. Перша трихвилинка не запам'яталась жодним акцентованим ударом.

В другому раунді Раян кілька разів небезпечно притиснув Девіса до канатів, той ховався від шторму в клінчі. "Танк" вичікував найкращу мить для свого залпу. Класно пірнув під хук і відповів своїм боковим – Гарсія звалився в нокдаун. Ефектний початок!

Наступні два раунди "Король" відновлювався. Джервонта відчув впевненість, заробляв очки, класно зміщувався за передню руку Раяна. Ближче до екватора поєдинку Гарсія активізувався. Притискав Девіса до канатів, провів кілька серій, але не ризикував – жахався зустрічних пострілів.

У 7-му раунді Джервонта потужним ударом по печінці відправив "Короля" на канвас. Гарсія кілька миттєвостей стерпів пекельний біль, після чого опустився на коліно й вислухав відлік рефері – нокаут.

"Танк" записав у свій рекорд 27-му дострокову перемогу (29-0, 27 KO). Раян Гарсія вперше пішов з рингу без тріумфу (23-1, 19 KO).