Голлівудська зірка та мати єдиної доньки української легенди боксу розкрила подробиці найважчого періоду життя. За її словами, вона почала зловживати алкоголем ще у 20 років після успішної ролі в серіалі "Нешвілл".

"Багато людей з мого оточення говорили мені, як бути і як жити. Проте я хотіла самостійно ухвалювати певні рішення. Алкоголь був, нібито, моїм актом непокори. Дехто займається спортом, я б хотіла долати труднощі так само. Алкоголь змушує почуватися краще в момент сп'яніння, але наступного дня ви почуваєтеся набагато гірше, а потім п'єте знову і знову", – пояснила причини своєї залежності Панеттьєр у відвертому інтерв'ю для Women's Health.

У 2014 році акторка народила доньку Кайю від Володимира Кличка, 8-річна дівчинка наразі проживає з батьком. Після пологів Гейден пережила депресію. А потім почала приймати опіоїдні знеболювальні через загострення травми шиї.

"Мені було дуже боляче. Моя залежність так швидко розвинулась, що перетворилася на проблему. Мені потрібно було почати вживати антидепресанти, щоб впоратися з післяпологовою депресією, але спочатку необхідно знайти той препарат, який вам підходить. Вони погано поєднуються з алкоголем, а я не була готова кинути пити", – пригадує Гейден.

Зрештою, залежність привела зірку телеекранів до плачевного становища. "Мені стукнуло 30. Моє обличчя набрякло. У мене була жовтяниця. Мої очі пожовтіли. Довелося звернутися до фахівця з печінки. Я набирала вагу, якої зазвичай не було. Моє волосся було тонким і випадало жмутами", – додала Панеттьєр.