Хорватський хевівейтер не приховує своєї неприязні до промоутера Френка Воррена. Мовляв, менеджер постійно поливає Хрговіча л*йном. Тож Філіп заявив, що радіє поразці Джо Джойса, який є підопічним Воррена, від Чжана Чжилея.

Окрім того, Хрговіч наїхав на Дюбуа, справами якого теж опікується британський промоутер. "Кілька років тому я спарингував у Лондоні з бійцем Воррена (чемпіоном WBA World) Дюбуа. Я просто його знищив. Після того, як я розвалив Даніеля під час спаринг-сесії, йому довелося перенести свій бій. Не вірите? Запитайте в людей. У залі було багато очевидців", – заявив хорватський боксер в інтерв'ю для iFL TV.

Нагадаємо, команда Олександра Усика розпочала перемовини про поєдинок з французом після того, як зірвався мегафайт з Тайсоном Ф'юрі. Дуель українця з Дюбуа може відбутися цього літа.

До слова, менеджер Едді Хірн напередодні анонсував грандіозний вечір боксу на Близькому Сході, де мають відбутися бої Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика та Ентоні Джошуа проти Деонтея Вайлдера. Однак наразі "Циганський король" відкидає ці чутки.