"На мою думку, Ділліан Вайт – чудовий варіант для наступного бою. Це небезпечний поєдинок, але є й інші хлопці з топ-15. Краще бути чесним з усіма і сказати: "Дивіться, ось де ми знаходимось – серед п'ятнадцяти найкращих".

Мені потрібно, щоб Джошуа провів ще один бій з суперником трохи вищого рівня, ніж Джермейн Франклін. Сподіваюся, це дозволить Дерріку Джеймсу краще підготувати його до Тайсона Ф’юрі або Деонтея Вайлдера.

Я дуже хочу побачити імпульс від Джошуа. Люди мають зрозуміти, що у цього хлопця стільки бажання, що після бою з Франкліном він тільки те й робив, що аналізував свій виступ, обговорював поєдинок.

Частина фанів Джошуа насолоджувалася вечором після бою з Франкліном, тому що він не перемагав три роки. В глибині душі Ентоні знав, що його кар’єра завершиться, якщо він програє. Тож вибачте його, що не надто ризикував у цьому бою", – цитує Хірна Boxing Scene.

Нагадаємо, у квітні Ентоні Джошуа не надто яскраво повернувся на ринг після двох поспіль поразок Олександру Усику, здолавши за одноголосним рішенням суддів американця Джермейна Франкліна.