"Білявка-бомбардувальник" опублікувала кілька відвертих фото у своєму Twitter та запропонувала прихильникам провести вікенд на її сторінці в OnlyFans – платформі, де боксерка публікує свої інтимні фото та відео за платну підписку.

"Не знаєте, як провести вихідні? Ви завжди можете приєднатися до мене на OnlyFans. Там є дещо, щоб розважити вас", – підписала Ебані фото.

Цікаво, що Бріджес зареєструвалась на платформі відносно нещодавно – у грудні минулого року перед боєм з Шеннон О'Коннелл. Вже невдовзі австралійка похизувалась, що стала однією найоплачуваніших моделей OnlyFans, хоча просить за підписку лише 25 фунтів стерлінгів на місяць.

Завдяки несподіваній популярності Бріджес більше немає сенсу виходити у ринг, аби заробити на життя. Попри це, вона не збирається вішати рукавиці на цвях. "Ви б навіть не повірили, якби я розповіла, скільки заробляю на OnlyFans. Вже з другого дня запуску моєї сторінки, я ввійшла до 0,01% найоплачуваніших блогерів. Я навіть не знаю, для чого займаюся боксом. Напевно, тому що люблю бити людей", – зізнавалась Ебані в інтерв'ю talkSPORT.

Нагадаємо, у грудні Ебані Бріджес захистила пояс IBF, здолавши Шеннон О'Коннелл технічним нокаутом у 8-му раунді. Під час бою вона зазнала травми руки, тому після тріумфу перенесла хірургічну операцію. Очікується, що вона повернеться у ринг в липні або серпні цього року.