"У мене немає пріоритетів, з ким боксувати. Якщо знадобиться, то я поб'юся з Ломаченком і Хейні в один вечір. Йдеться про те, хто запропонує вигіднішу угоду. М'яч на їхньому боці, щоб прийти та показати, як сильно вони хочуть цього поєдинку. Я володію усіма поясами та коштовностями, так що це їм необхідно приїхати до Австралії.

Марвел Стедіум – ідеальний варіант. Арена Рода Лейвера прекрасна, але трохи замала для мегафайту. У Сіднеї є стадіони ANZ та SCG. Я уявляв, що битимуся на всіх цих аренах. Ситуація постійно змінюється, і я знаю, що обидва штати хочуть влаштувати мій бій. Якщо один з них втратить можливість, то не страшно. Мені лише 28, я ще довго буду "Королем".

Якщо вони не отримають першого захисту, то їм дістанеться другий. Я правитиму довго. Проміжний бій? Я у чудовому стані, мені нічого не потрібно. Я тут не для того, щоб дурити австралійську публіку. Минулого року їх досить обдурили та надули у деяких боях.

Я повернув ці пояси, моє ім'я – найпопулярніше у світі боксу. Я підкорив цю вершину, і тепер є ще одна гора, на яку слід піднятися", – сказав Камбосос в інтерв'ю AAP.

Нагадаємо, головним претендентом на наступний поєдинок з Джорджом Камбососом (20-0, 10КО) є екс-чемпіон у легкій вазі – Василь Ломаченко (16-2, 11КО). Конкуренти українця: Девін Хейні (27-0, 15КО) і Раян Гарсія (21-0, 18КО).