"Є один позитивний момент у всьому цьому. Я просто радий, що за зрив переговорів не дісталося моєму промоутеру Едді Хірну. Просто йому завжди дістається найбільше. Часом йому навіть доводиться віддуватися за переговори, до яких він не має жодного стосунку. Радий, що цього разу його ні в чому не звинувачують", – жартував боксер.

Далі Джошуа все ж таки відповів на питання серйозно: "Це все складно. Лише збоку здається, що легко бути чемпіоном. Але погляньте на ситуацію з Усиком. Він чемпіон, але не має ні дати, ні суперника. Я був останнім, хто бився з ним. І я вийду на ринг у суботу. Адже з моменту нашого останнього бою він мав уже провести не один, а аж два поєдинки. Чемпіонський статус має працювати саме так – ти повинен бути активним, постійно користуватися попитом. Але насправді це той ще головний біль.

Чемпіонський пояс теоретично повинен гарантувати його власнику ідеальну, пріоритетну позицію. Але, за фактом, у боксі немає ідеальних позицій. Чемпіонський титул гарантує тобі лише одне – додаткову відповідальність та тиск", – цитує Джошуа vRINGe.

Нагадаємо, що 1 квітня боксера чекає поєдинок на лондонській О2 Арені. Він проведе перший із 2015 року нетитульний бій. Битися здоров'яку доведеться з американцем Джермейном Франкліном.