"Національна гвардія України – це непереможна сила. Це гордість країни. Хлопці, які служать у національній гвардії – це мужність, хоробрість та відвага. Ще з 2014 року ви стоїте на захисті нашої країни.

Ваш бойовий дух загартований у найгарячіших точках. Спочатку на сході України, а зараз на всіх лініях оборони. Вітаю всіх солдатів та офіцерів з 9-ю річницею заснування Нацгвардії.

Окремо – Криворізьку бригаду Національної гвардії імені Петра Калнишевського. Це залізний кулак, який відправить в нокаут будь-якого ворога. Ви мужньо тримали оборону Маріуполя, звільняли правий берег Дніпра та продовжуєте захищати Україну на донецькому напрямку.

Висловлюю слова пошани тим хлопцям, які сьогодні перебувають у полоні. Кожен із вас – це приклад справжнього українського воїна з непереможним характером. Щиро вдячний кожному військовослужбовцю за вашу сміливість та віддачу. Попереду лише перемога. Слава Україні, слава Богу за все. Хлопці, ви – сила", – сказав Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик повернувся до України після того, як зірвалися перемовини щодо організації бою проти Тайсона Ф’юрі.