Нагадаємо, Дюбуа вже навіть встиг назвати потенційні час та місце проведення його поєдинку з Усиком – француз хоче вийти на ринг в Лондоні цього літа. Востаннє Даніель боксував у грудні минулого року проти Кевіна Лерени, де травмував хрестоподібну зв'язку коліна.

В інтерв'ю для BoxingScene претендент на пояси українця розповів: "Це була серйозна травма, але мені зробили операцію відразу після бою, майже чотири місяці тому. Провести бій у кінці травня, червня – це взагалі не проблема.

Реабілітація довга, нудна і важка, але вона того варта. Це було наче знову вчитися ходити. Я повернувся боксувати, і моє коліно здається абсолютно новим, міцнішим, ніж раніше. Я бігав, як Усейн Болт.

Бій з Усиком – можливість здобути кілька поясів. Навіщо втрачати це? У мене є сила, щоб зробити це можливим і виграти цей бій. Я готовий покласти край правлінню Усика. Я готовий на всі 100, перебуваю у формі і збираюся його нокаутувати. Як це зробити?

Мені просто потрібно завдати правильного удару. Все залежить від часу – це мій час. Він не найбільший хлопець, чи не так? Тому я повинен перевірити його підборіддя. Чи можу я виступити краще, ніж Дерек Чісора? Звичайно. Я повинен вийти, повірити в себе і тиснути на нього. Думаю, що це ключ до перемоги. Ви бачили, як це робив Чісора, а в нього немає тієї сили, яка є в мене. Усик, твоє правління закінчилося. Коли я спостерігаю за Олександром, бачу шляхи до перемоги".