Раніше інсайдер Майк Коппінжер повідомив, що найбільшою розбіжністю в перемовинах між командами Усика та Ф'юрі став пункт про поділ гонорару в реванші.

Українець публічно погодився розділити прибуток 30/70 не на свою користь в першому бою. У випадку перемоги, представники Олександра хотіли вибити вже 70% від гонорару в реванші. Однак табір "Циганського короля" наполіг на 50/50 в другому поєдинку – аналогічна угода була в контракті на Усик vs Джошуа 2.

"Олександр хотів битися з Джошуа, тому ми погодилися розділити призові в реванші в пропорції 50 на 50. Це все одно був вельми справедливий розподіл гонорару і гідні гроші. Для чого нам цього уникати? Це був хороший шанс. Усик думав, що якщо переможе Джошуа в першому поєдинку, то зробить це ще раз і стане більшою зіркою.

Такою була ідея. Але відтоді багато чого змінилося. Тепер Усик – об'єднаний чемпіон, який двічі переміг Джошуа. Як ви можете робити йому таку пропозицію? Це просто нешанобливо. Саме це зірвало угоду. Неповага, нерозсудливий підхід", – сказав Олександр Красюк в інтерв'ю Fighting On The Inside Podcast.