"Повідомляється, що Олександр Усик хоче отримати умову про реванш для бою з Тайсоном Ф’юрі, яка зробить другий поєдинок розділеним на його користь 70/30, якщо він виграє. Однак, Ф’юрі прагне, щоб це було 50/50. Розподіл коштів у першому бою вже погоджено як 70/30 на користь Ф'юрі", – пише Бенсон.

Журналіст у своїй публікації посилається на інформацію ESPN, де більш детально розповідають про умови проведення бою-реваншу. За інформацією, проблема полягає в місці проведення поєдинку.

"Проблема пункту про реванш стосується лише бою у Великій Британії. Якби реванш відбувався на Близькому Сході, де значні гонорари є нормою для великих боксерських змагань, кожна сторона мала б свою угоду. Усик і Джошуа потрапили до Саудівської Аравії на реванш у серпні 2022 року, який Усик також виграв рішенням суддів. Ф'юрі та Усик вели переговори з офіційними особами Саудівської Аравії, перш ніж звернути увагу на Великобританію", – йдеться в публікації.

Нагадаємо, переможець мегафайту Усик – Ф'юрі став би першим абсолютним чемпіоном світу у надважкому дивізіоні у 21 столітті. Останнім володарем усіх головних титулів був легендарний Леннокс Льюїс. Додамо, першим у черзі обов'язковим претендентом на бій з Олександром Усиком є власник паска WBA Regular француз Даніель Дюбуа.