"Напередодні спіймав себе на думці, що чим більше я занурююсь у світ боксу, тим більше вважаю його дуже неприємним місцем. Такий собі ярмарок лицемірства. Попри все моє захоплення боксом, я мушу говорити про це. Тут дуже багато людей, які публічно обіцяють і говорять те, що не збираються робити.

Не впевнений, що схоже є в якомусь іншому спорті. Я все розумію. Це бізнес, це шоу-бізнес. Я розумію, що звести все це до купи і зробити бій зовсім непросто. Але весь прикол боксу у його неефективності. Тут бійцям платять колосальні гроші. А вони здебільшого не б'ються, а лише теревенять.

Ба більше, вони не говорять правду, вони брешуть. А коли ви ловите їх на брехні, вони починають перекручувати все, намагаються зробити видимість, що це вирвано з контексту або ж узагалі бикують. До чого це все призводить? До того, що постійно зростає кількість боїв, які мали б відбутися, але так і не відбулися і ніколи не відбудуться у майбутньому.

Саме з цієї причини UFC та ММА перехопили популярність. Адже там хоч би зрозуміло, хто чого вартий. Саме тому бос UFC Дейна Уайт і заявив, що займеться боксом. Саме тому він і каже, що всі ці місцеві ділки нагадують йому якихось клоунів", – сказав Джордан на порталі talksport.

Нагадаємо, перемовини між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі про бій за звання абсолютного чемпіона світу офіційно провалилися.