"Я звідусіль чую, що за бій з Ф’юрі Усик отримав би найбільший гонорар у кар’єрі – але це неправда. Сума, яку Усик мав заробити в цьому поєдинку, ймовірно, втричі менша, ніж він заробив за свій останній виступ з Ентоні Джошуа.

Тому це, безумовно, не найбільші гроші для Усика. Він прийняв поділ призового фонду 70 на 30, тому що хотів бути частиною поєдинку за абсолютне чемпіонство в хевівейті. Усику хотілося, щоб цей бій побачив світ, а особливо Україна, для якої він є джерелом натхнення та надій", – заявив Красюк у коментарі Seconds Out.

Нагадаємо, раніше у команді Усика заявили, що остаточно втратили надію на проведення бою століття з Фʼюрі. Поєдинок мав відбутися 29 квітня. У ньому мав визначитись перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні. Останнім володарем усіх головних титулів був Леннокс Льюїс. У 1999 році "Лев" переміг Евандера Холіфілда в реванші та додав до колекції останній пасок WBA, однак незабаром втратив його через відмову від поєдинку з претендентом Джоном Руїсом.