"Спробую пояснити, наскільки я розчарований. Не тільки через Усика, не тільки через те, що бій не відбудеться, а й через всіх шанувальників боксу в усьому світі. Тому що це, мабуть, найочікуваніший бій, найбажаніший не тільки для уболівальників, а й для нашої сторони.

Пояс WBC – це пояс, який би завершив колекцію Усика. Він прагнув його здобути, це було пріоритетом для нього й для нас. Іноді буває так, іноді буває краще, але ми працювали над цим боєм, виконували зобов’язання. Що є, то є.

З нашого боку ми проводили години розмов телефоном, через Zoom, шляхом зустрічей в Лондоні. Ми всі зробили все, що могли. Френк Воррен, Джордж Воррен, Queensberry Promotions зробили так само багато, як і ми. Ми всі старанно працювали.

Але ми не приймаємо фінальне рішення. Ми пропонуємо кращі варіанти для наших бійців, а вони приймають вирішальне рішення. Пункт про реванш був тим моментом, коли все вибухнуло.

Усик дуже хотів цього бою. Не поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, а поясу WBC. На жаль, Ф’юрі володіє ним. Ми мусили з цим мати справу. Не лише з Тайсоном, а й з його поведінкою. Ми намагалися. Це тривало 6-7 місяців.

Щодо гонорару. Колись Френк Воррен казав, що цей бій буде легко влаштувати – два чемпіони, два великі імені, розподіл 50/50. Дуже чесно, жодної неповаги. І я з ним погоджуюся", – сказав Красюк в коментарі Sky Sports Boxing.

Нагадаємо, що бій планували провести 29 квітня. Але все йде до того, що мегафайт не відбудеться.