"Вважаю Тайсона фаворитом поєдинку, але Усик приголомшливий боєць. Але гадаю, що розмір буде вирішальною різницею. Хоча я вже казав таке раніше.

Фʼюрі ходяча суперечність. Але він отримав розподіл гонорару 70 на 30, він добре спрацював. Щоправда, ці 70 на 30 через Олександра Усика. Більшість бійців сказали б: "Пішов н***й! Ти знущаєшся?" Усик каже: "Якщо так потрібно, значить я прийму".

Ви повинні зрозуміти, що Тайсон Ф'юрі ніколи не думав, що Олександр Усик прийме 70 на 30. Але коли він погодився, це, напевно, змусило його прийняти поєдинок. Так що вам потрібно віддати належне Усику", – сказав Хірн в коментарі Seconds Out.

Зазначимо, що боксери запланували провести бій 29 квітня. У поєдинку між Усиком та Ф'юрі визначиться перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні. Останнім володарем усіх головних титулів був Леннокс Льюїс. У 1999 році "Лев" переміг Евандера Холіфілда в реванші та додав до колекції останній пасок WBA, однак незабаром втратив його через відмову від поєдинку з претендентом Джоном Руїсом.