"Я вважаю, що все може статися. Проте скільки там залишилося часу до бою – шість тижнів? Коли з'являється твіт про те, що годинник тікає – це недобрий знак, адже він притискає людей до стінки. Як я розумію, команди передають контракт з рук у руки, і це точно не найкраща угода.

Ніхто не знає, що станеться – все можливо. Я не думаю, що поєдинок дійсно відбудеться 29 квітня, але в мене справді немає ані найменшого уявлення про перемовини між ними.

Як щодо бою Усик – Хрговіч? Якщо поєдинок українця з Ф'юрі не відбудеться, то ми б влаштували Олександру та Філіпу це протистояння", – сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу ID Boxing.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик погодився на розподіл гонорару 70:30 на користь Ф'юрі за умови, якщо він пожертвує мільйон фунтів відразу після бою на користь Україні. Вже незабаром "Циганський король" запропонував виключити з контракту пункт про реванш, хоча саме його команда поставила таку умову.

У поєдинку між Усиком та Ф'юрі визначиться перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні. Останнім володарем усіх головних титулів був Леннокс Льюїс. У 1999 році "Лев" переміг Евандера Холіфілда в реванші та додав до колекції останній пасок WBA, однак незабаром втратив його через відмову від поєдинку з претендентом Джоном Руїсом.