"Він одержав, що хотів. Він отримав 70% від прибутку, а Усик просто радий сказати: "Так, давай, бери собі скільки хочеш". Тож цей бій у силі. Тайсон продає поєдинки, він змушує людей говорити. Цей бій завжди був у силі.

Я знаю, Усик хоче сказати, що умова на реванш насправді пішла не від його команди, а від команди Фʼюрі. Ну, багато речей загубилися в комунікації. Але слухайте, головне, що поєдинок у силі. Фани, телетранслятори – усі хочуть побачити такий бій. І ще раз, Тайсон Ф'юрі хоче його. Він довів усе. Він знову повернувся до справи.

Ф'юрі продає поєдинок. Це те, що він робить. Він продає бій. Ментальна війна починається набагато раніше, ніж ти підіймаєшся сходами та виходиш на ринг. Ментальна війна починається зараз, вона почалася кілька тижнів тому. Ти намагаєшся сказати якісь речі, щоб заморочити свого опонента, змусити його думати, що ти божевільний, змусити його думати, що ти валяєш дурня. Тайсон зробить все, щоб залізти опоненту в голову. Його війна розпочалася зараз. Багато бійців цього не розуміють. До багатьох бійців це не доходить. А Тайсон Ф'юрі майстер у цьому", – сказав Нельсон у коментарі Seconds Out.

Усик та Фʼюрі вже домовилися про бій, але ще не підписали контракт. "Циганський король" вимагає розподіл гонорару 70/30 на його користь. Поєдинок планують провести 29 квітня. Саме тоді визначиться перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні. Останнім володарем усіх головних титулів був Леннокс Льюїс.