Під час поєдинку у 1997 році Тайсон відкусив шматок вуха Евандера Холіфілда. Рефері продовжив бій, але невдовзі все ледь не закінчилося масовою бійкою команд боксерів у рингу. Перемога тоді дісталася Евандеру, а Тайсона дискваліфікували. Раніше "Залізний Майк" не раз заявляв, що шкодує про свій вчинок, але тепер вирішив підсвітити інший бік монети.

"Це може прозвучати як невдалий жарт, але якщо розібратися, той інцидент – найкраще, що я зробив у житті. Не те щоб я радів відкушеному вуху. Маю на увазі бізнесову складову.

Я подумав, що насправді заробив цілий статок завдяки цьому. Я ж постійно фотографувався, вдаючи, що відкушую людям вуха. І на цьому заробив набагато більше ніж 3 мільйони доларів, які втратив через це. Так, той укус обійшовся мені у 3 мільйони доларів. Мабуть, це був найбільший штраф у історії боксу.

Пройшло десь 3-4 роки з моменту бою. Я сів і прикинув, скільки я заробив на таких фотографіях. Коли порахував усе, то сильно здивувався: "Нічого собі! Реально стільки?". Мене це дуже повеселило. Я компенсував фінансові втрати і навіть залишився у плюсі. Тож, не можу дорікати собі за всю ту історію", – заявив Тайсон у коментарі Esnews.