"Це насправді повчальна історія. Вона про те, що не варто погоджуватись на все, що вам пропонують. Особливо під впливом алкоголю. Тому що, коли я це зробив минулого разу, все закінчилося тим, що мене побив Усик.

Отже, як це було. Я провів два бої з Девідом Хеєм, офіційно завершив кар'єру, одружився. У мене все чудово, медовий місяць, насолоджуюся життям без боксу. І тут мені дзвонить знайомий і радить увімкнути телевізор...

Я вмикаю і дивлюся, як цей маніяк із чотирма поясами в руках викликає мене на бій. І що я, вщент п'яний, немов старий пердун, роблю? Звичайно ж, дзвоню своєму промоутеру Едді Хірну і вимагаю зробити цей бій. Едді намагається мене відмовити. Нагадує, що я на пенсії, що я заробив пристойно за два бої з Хеєм, що мені це не потрібно. Я, звичайно, його не слухаю.

Наступного дня я прокинувся пізно. Голова болить, на телефоні чотири пропущені виклики від Едді. Я передзвонюю. Він кричить у слухавку: "Ура! Я все зробив! Я домовився!" Я нічого не розумію, кажу: "Про що ти взагалі?" А Едді такий: "Ти мені вчора заявив, що якщо я не зроблю тобі бій з Усиком, то ти його зробиш без мене". Ось так і пройшли мої "переговори" щодо бою з українцем", – цитує Белью Thesportsman.

Нагадаємо, що Усик нокаутував британця у 8 раунді та захистив звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.