"Це великий бій не лише для українського боксу, а й для світового. Ви ж знаєте, що ніколи за часів чотирьох основних організацій у хевівейті не було поєдинку за статус абсолютного чемпіона світу. Тому це дуже масштабний бій. А конкретно для українського боксу – це просто вау! Я вірю, що Олександр здобуде перемогу і в нас буде абсолютний чемпіон не тільки в крузервейті, але й у хевівейті.

Фʼюрі затягує контракт? Якщо чесно, я не думаю, що в цьому конкретному випадку мова йде про його психологічні ігри. Думаю, просто він розуміє, з ким йому виходити до рингу, розуміє, що якраз от ті психологічні ігри не спрацювали, і тепер він Олександра побоюється.

Фʼюрі – дуже незграбний боксер, з такими дуже важко боксувати. Він пластичний боксер, в нього великі габарити. Я думаю, для Олександра точно не буде легкої прогулянки, але наш козак забере зелений пояс.

Рубка це не для Усика, тому, я думаю, це буде тактично грамотний бій. Олександр буде робити те, що він вміє дуже добре. Він буде брати суперника своєю швидкістю, користуючись ногами та інтелектом", – сказав голуб в коментарі "XSPORT".