"Усик б’ється у стійці лівші. Він невисокий. Але це не означає, що він невеликий. Зазвичай він близько 100 кг. А 100 кг достатньо, аби бути великим. Його зріст 192, чого достатньо. Але ж він швидкий, набагато швидший за Тайсона Ф’юрі.

Я би сказав, що його перевага буде у тому, щоб виснажити Ф’юрі. Тайсон високий, але дуже важкий. Рухатися стільки ж, скільки Усик буде переміщатися протягом 12 раундів – витривалості Тайсона не вистачить.

Як тільки Усику вдасться його виснажити, він втратить концентрацію. І у цей момент прилітає удар. Це може бути не нокаутуючий удар, але цього удару вистачить для того, аби ти втратив впевненість у собі.

Те ж сталося з Джошуа. Це перший варіант, як почати втрачати впевненість. Ще одна можливість, коли ти викидаєш удари, але не можеш влучити. Навіть по тулуб, вже не кажу про підборіддя. Ти бачиш його в одному місці, направляєш удар, а тобі вже прилітає збоку. Намагаєшся дістати його там, а твої рукавички не можуть зачепити його тіло, бо він вже у протилежній стороні. І знову тебе б’є. Це вносить руйнівний ефект. Це те, як Усик звик їсти серця своїх суперників", – сказав Красюк в коментарі The Jungle of Sports.