Макгіган розповів, як порадив би діяти українському боксеру, якби був його наставником. "Прослизнути всередину, не боксувати ззовні, бити по корпусу. Не намагатися завдати потужних ударів, не використовувати "фізику". Просто відмінні кути, і так – взяти вбік та працювати комбінаціями. Просто випереджати по очках, тому що Усик здатний перебоксувати Ф'юрі.

Коли Тайсон падав від Стіва Каннінгема, він підвівся і знав, що суперник дійсно небезпечний. Не ударами, а швидкістю. Тож Ф'юрі просто його буквально роздер. Ось такий Тайсон. Він має здатність адаптуватися. Він шматуватиме Усика, буде втомлювати, битиме і буде використовувати свій розмір і силу. Тож просто не давай цьому статися, використовуй кути, будь осторонь, увімкни ноги, прослизни, стріляй і потім закручуй, не намагайся відсидітися. Адже Ф'юрі почне тиснути на тебе, бо як би не було, він важить 120 кг. Але простіше сказати, ніж зробити", – резюмував Макгіган в ефірі YouTube-каналу Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні запланований на 29 квітня цього року. Мегафайт можуть прийняти Саудівська Аравія або Велика Британія.