"Я готувався до повернення ще зі спарингів з Рамірезом, але ми постійно переносили дати. Тому зараз буду остаточно радий, тільки тоді, коли опинюся у ринзі.

Я готувався на 10-раундовий бій, але виявилося, що не так вже й легко підібрати суперника. Проспекти не хочуть, а джорнімени вимагають багато грошей. Тому вибирали з того що є. Хотілося нарешті якось завершити цей в‘ялий 6-місячний табір, який вже затягнувся. З іншого боку, може і добре що так, все ж таки перерва тривала понад 3 роки, було б добре відчути ринг перед великими викликами.

Я працюю з першим тренером Марко Контрерасом. Допомагає мені у організації бою менеджер Едді Рейнозо (наставник Канело – ред. прим. Спорт 24), планую у майбутньому з ним співпрацювати.

Стосовно Міранди – я не збираюся нікого недооцінювати, але й пуху накидувати також не буду. Намагатимусь пройти якомога більше раундів з ним. Та, якщо в мене виникнуть проблеми з ним, то, мабуть, повернення це не дуже хороша ідея взагалі", – цитує Гвоздика Luckypunch.net у своєму Telegram.