"Думаю, що офіційна підготовка розпочнеться за два-три тижні. Про будь-які зміни в команді Джошуа оголосить сам Ентоні, і це точно станеться, коли настане час.

Дивно, що люди так цікавляться Джошуа. Ми чудово попрацювали протягом останніх років. Щодня мене запитують: "Хто новий тренер? З ким він проведе наступний бій? Де він? Що робить?" Щодо бою з Усиком, усе досить просто. Ми маємо контракт, і знайомі з усіма умовами. Єдине питання, яке залишається вирішити, – коли та де відбудеться бій.

Наразі ми хочемо провести поєдинок у квітні на Вемблі чи ще десь. Це не офіційно, тому не потрібно бігти та бронювати номери в готелях. У нас є контракт, але все ж таки ще потрібно закінчити деяку роботу", – цитує Едді Хірна Boxing News 24.

Нагадаємо, що ЕйДжей та Ділліан Вайт відмовились від відступних за скасування реваншів з Усиком та Ф'юрі. За інформацією ЗМІ, Ентоні пропонували 15 мільйонів доларів за те, щоб він поступився у черзі на бій з титулованим українцем. Вайту гарантували 5 млн. за відмову битися з "Циганським королем". У вересні 2021-го Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа та забрав у нього всі чемпіонські титули – WBA, WBO, IBF і IBO. Останній пояс у надважкій вазі за версією WBC належить Тайсону Ф'юрі.