"Я не вірив, що в Усика є вогняна міць, щоб перемогти Ентоні Джошуа. Але він довів, що я помиляюся, і побив його. У нього є навички, чудова робота на ногах, мужність, цілеспрямованість, фізична форма. Він зробив усе, що потрібно, щоб перемогти хлопця, який значно перевершував його за розмірами та виявився сильнішим фізично. Усик зробив це одного разу, і хто сказав, що він не може зробити це знову?

Багато хто вірить, що це буде легка прогулянка для Тайсона Ф'юрі, але я не думаю, що Усик – легкий суперник для будь-якого бійця. Він гордий хлопець, олімпійський чемпіон, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, чемпіон у надважкій вазі. Він захистив титули, це не була випадковість. Він реально крутий, і в нас є два приголомшливі бійці, які виступають в одну епоху. Ми повинні побачити їхній бій. Я щоночі молюся, щоб ми його побачили", – сказав Хей в інтерв'ю YouTube-каналу talkSPORT Boxing.

Нагадаємо, переможець протистояння між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі стане першим абсолютом в королівському дивізіоні з часів Леннокса Льюїса.