"Дивлячись на Усика, який днями засвітився у басейні, подумав, що йому потрібно підготуватись фізично, аби вийти на ринг з Тайсоном. З таким успіхом, ми б могли натягти боксерські рукавички на Періс (дружину "Циганського короля", – ред. прим. Спорт 24) і дозволити їй битися з українцем. Вони приблизно однакові за габаритами. Чесно кажучи, у Періс плечі й то ширші.

Його тіло не годиться. Усик має жахливий вигляд, наче три місяці нічого не їв. Коли такі як він закінчують так зване "тренування" і їхня маса зникає. А потім ви спостерігаєте, як вони змінюються за лічені місяці. Це неначе пересадка голови на інше тіло. За кілька місяців він перетвориться з кролика на великого кролика.

Тайсон неперевершений. Циганський король переможе будь-кого у світі. Він відгамселив одного українського збитого льотчика, впорається й з іншим. Ф'юрі вже серед найкращих суперважковаговиків усіх часів. Йому не треба перемоги над кроликом-переростком, щоб потрапити туди. Чесно кажучи, я не сприймаю серйозно їхній можливий бій. Я бачив більших сосисок, ніж Усик.

Мій син вже величний, він переміг Вайлдера, Кличка, усіх інших найкращих бігунів. Він непереможний у 33 боях, ніхто ніколи не наближався до перемоги над ним. Я вважаю, що ні в кого немає шансів перемогти його. Я усіх їх бачив, він впорається з такими однією лівою.

Усик – чудовий технік, хороший маленький боксер, але Тайсон – хороший великий боксер, який може робити все краще за нього. Коли справа доходить до бою, є лише один очевидний фаворит. Я бачив, як Усик перемагав Джошуа, і розумію, що у нього немає шансів з Тайсоном", – цитує Джона Ф'юрі talkSPORT.