"Я все ще хочу чогось досягти в боксі, а також хочу залишитися в ММА. Спершу я відкрив для себе ММА, і відчуваю, що маю ще трохи попрацювати у змішаних єдиноборствах.

Якщо все піде за планом, я проведу боксерський поєдинок, а потім повернуся у ММА, залежно від викликів, які стоятимуть переді мною. Я хочу битися з найкращими боксерами. Ф'юрі то завершує кар'єру, то повертається, аби битися з Усиком. Не знаю, про що він думає зараз, що планує. Але скоро з'ясую. Зараз слушний час перейти до конкретних кроків, адже раніше в нас не було такої можливості. Настав час усе з'ясувати.

Який би виклик це не був, можливо з Тайсоном Ф'юрі – я прийму його. Для мене не проблема боксувати у рукавичках 4 унції. Ми розберемося. Тайсон Ф'юрі або Ентоні Джошуа були б моїми першими ідеальними суперниками", – цитує Нганну The MMA Hour.

Нагадаємо, на горизонті у "Циганського короля" наразі видніється об'єднавчий мегабій з Олександром Усиком, в якому може визначитись перший абсолют в хевівейті у 21 столітті. Втім якщо цей поєдинок зірветься, Ф'юрі може дати шанс Френсісу Нганну, оскільки раніше неодноразово висловлював бажання помірятись з ним силою за правилами боксу. Раніше "Хижак" звільнив свій чемпіонський титул в UFC та покинув найелітніший ММА-промоушен.