"Об‘єктивно більшість крикунів-ненависників не бились би з Усиком. Це ми у битві за Десятинну (незаконна ділянка РПЦ в серці Києва) перетнулися з антимайданною тітушнею. В 2018-му. Тими з ким бились на судах по ватажках тітушні під час Майдану.

Там, на жаль, був і мій тренер з боксу. Не за росію, а "позвали за церковь", літня людина, професіонал ще радянської школи. Я тоді вирішив залишити секцію. Усик пізніше обіцяв стати на захист Лаври. На Лавру крім нас теж практично ніхто не ходив. Потенційна загроза відчувалася.Фізичне передчуття середньовічної рукопашної заруби. Плюс палки і газові балони.

Це сильно загострює сприйняття. Але я вірив і боровся за душу Усика. Ломаченка російські спецслужби через московського попа-вербувальника вкрали…Усика Україна вирвала. Зараз чемпіон десятками тисяч доларів допомагає ЗСУ. І витрачає власні кошти на відновлення кількох об‘єктів у Київській області. А останнє відео взагалі розлютило окупантів і занесло Усика навіки в списки мішеней Кремля. І це важливий результат. Долучати світову знаменитість до українського стягу, а не п***іти в Фейсбуці. Плодити чвари, розділяти, викидати. Це дріб‘язковість. Усик сьогодні з нами по один бік фронту", – написав Карась на своєму телеграм-каналі.

Оля Осідач