Нагадаємо, кілька днів тому у Вашингтоні між українцем та британцем відбувся бій за титул тимчасового чемпіона IBF у напівсередній вазі. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Енніс.

"До проблем з тренувальним процесом ще додались проблеми з організаторами бою. У Празі ми три рази збирались їхати в Україну. Нам майже за день до вильоту сказали, що ми не їдемо, плюс були проблеми з візою – американці тягнули з документами.

Я знаю, до речі, що вони вже дві заміни Карену знайшли, один з них це наш Іван Голуб, який живе у Нью-Йорку. Скажу так: організатори робили все, аби ми не потрапили у США. А коли ми приїхали в Америку, вони нам не дали контракт на бій. Кажуть, щоб ми їхали на відкрите тренування, а ми відповідаємо: "Дайте контракт на бій, бо ми повернемося додому".

Це були проблеми з менеджером Джарона Енніса, який нас тут не чекав. Максим Міхальов (менеджер Чухаджяна) зв’язався з промоутером Ерролом Цейланом, який нам дуже допоміг, вирішивши це питання з промоушнами PBC та TGB. Керівник останнього Том Браун забрав бій під себе і разом з ShowTime дали нам гарантії, що він відбудеться. І вже за день до поєдинку ми розуміли, що боксуємо", – заявив тренер у коментарі Luckypunch.net.