"Ми прийшли сюди, щоб домінувати. Я відчуваю, що міг викидати більше ударів. Мені слід було зупинити цього хлопця – це моя помилка. Я хотів, щоб він брав участь у розмінах, але ми зробили те, що могли.

Я навчився не поспішати, нікуди не поспішати. Я радий, що пройшов 12 раундів. Це було чудово. Відчуваю, що перебуваю в найкращій формі. Мені просто потрібно викидати трохи більше ударів. Мені слід було завершити бій достроково. Він багато бігав. Я знімаю перед ним капелюха, оскільки багато боксерів не хочуть битися зі мною. Так що повага йому за те, що приїхав сюди та прийняв бій.

Усі знають, що я хочу битися з Ерролом Спенсом і переможцем бою Верджил Ортіс – Еймантас Станіоніс. Я хочу битися з усіма топами. Влаштуймо це. Я буду чекати слушного часу, коли Спенс нарешті буде готовий", – цитує Енніса The Ring.

Нагадаємо, Карен Чухаджян поступився Джарону Еннісу у поєдинку за титул тимчасового чемпіона IBF. Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосним рішенням віддали перемогу американцю.