"Я б нокаутував Ломаченка, якби у мене був шанс на реванш. Нерозумно це казати, але в мене була мрія – нокаутувати його до п'ятого раунду. І коли я переглянув бій... Мені здається, у другому раунді я зловив його чек-хуком. Я знав, що він був приголомшений. І не тільки в той момент, коли я переглядав. Я в бою знав, що він був трохи приголомшений.

Він не йшов уперед, йшов від мене, почав накручувати кола. Він не робить таке у своїх боях. Він завжди збалансований, завжди неймовірний у стійці. Він знає, як піти, втекти, але те, як він почав діяти після чек-хука в другому раунді... Якби я зметикував у той момент, як зловив його, я б накинувся на нього, і моя мрія стала б реальністю.

Але як я вже казав, я був дуже упевненим у своїх силах. Я знав, що Ломаченко занадто малий для цієї ваги. Таке складно говорити, тому що він побив багатьох чудових бійців у цьому дивізіоні, у нього приголомшлива кількість боїв за плечима. Але я певен, якщо буде реванш, я відправлю Ломаченка в нокаут", – сказав Ортіс в інтерв'ю YouTube-каналу Thaboxingvoice.