"Циганський король" отримав пропозицію від WWE виступити на їхньому мегашоу "Royal Rumble" у січні 2023-го, яке відбудеться в Техасі. Про це повідомляє The US Sun.

Якби все минуло успішно, то чемпіон світу з боксу в надважкій вазі міг продовжити свою участь й на "Wrestlemania 39" у Лос-Анджелесі, яке заплановано на квітень. Втім Тайсону Ф'юрі заборонили в'їзд до США через його зв'язки з Деніелом Кінаханом – головою злочинного Картелю Кінахана. Відомий мафіозі був радником боксера, поки не потрапив під санкції Міністерства фінансів Сполучених Штатів. Ірландцю приписують створення організованої злочинної групи, яке переважно займається наркоторгівлею.

Через заборону на в'їзд у США Ф'юрі не виступить у найближчих заходах під егідою WWE, через що втратить мільйонні гонорари. Втім чемпіон зможе взяти участь в шоу, які відбуваються в Європі та на Близькому Сході. У серпні 2022-го він з'явився на "Clash of the Castle" у столиці Уельсу Кардіффі. А у 2019 році "Циганський король" тріумфально дебютував у WWE, перемігши Брауна Строумена на "Crown Jewel".