"Насправді Усик старший за мене, йому близько 35, мені 34. Отже, рівний бій. Якби йому було 22, могло б бути інакше, але він старий.

Він провів 300 аматорських боїв, він теж виснажився. Його одометр показує близько 400 000 км. Він провів 315 аматорських боїв чи щось таке, і він провів близько 20 професійних боїв.

Я не вірю, що у нього найкраща робота ніг у боксі, я також не вірю, що він перевершить мене. Сподіваюся, ми побачимо найкращий рік у моїй кар’єрі. У 2023 році ми отримаємо великі бої, яких дуже жадають уболівальники.

Насамперед поговоримо про Усика. Я готовий битися з Усиком. Чи буде це в Саудівській Аравії, чи знову тут, у Великій Британії, – обидва місця будуть фантастичними. Даймо вболівальникам одного чемпіона, одне ім’я, одне обличчя. Усик готовий прийняти виклик, він вийшов на ринг після мого бою.

Його як боксера складно зрозуміти, він спритний, шульга з дуже хорошими навичками, золотий олімпійський медаліст. І він набирає хорошу форму, тому я дуже чекаю цього виклику", – цитує Ф'юрі Talksport.