"Так, Ломаченко хороший спортсмен. Він підняв український бокс на інший рівень. Пояснюю: коли я тренувався в Макіївці, у нашому залі також займався чемпіон України. Коли є до кого тягнуся, то й інші боксери ростуть.

Пам'ятаю, як у 2009 році Василь став першим чемпіоном світу серед аматорів в незалежній Україні. Думаю, після цього багато спортсменів зрозуміли, що можна перемагати на такому рівні. І у 2011 році на ЧС в Баку ми вже взяли чотири золоті медалі для України. Одна з них – моя.

Але ми ніколи не були друзями з Ломою в збірній. В нас завжди були різні інтереси. Після того, як я перейшов у професіонали, ми з Василем майже не спілкувалися. Хіба: "Привіт, па-па".

У них дуже близькі стосунки з батьком. Думаю, тато може впливати на погляди Василя. Більше ніхто. Бо він не спілкується з тими, хто думає по-іншому. Оточує себе тільки людьми, які кажуть "так". Що б ти не зробив, вони скажуть, що ти красунчик і супер-крутий. Якщо хтось говорить інше – все, він забанений", – розповів Шелестюк в екслюкзивному інтерв'ю для 24 каналу.

Також Тарас зізнався, що після 24 лютого йому стало не цікаво стежити за кар'єрою "Хайтека". Адже Василь досі чітко не заявив, що росія – агресор і терорист. Тож Шелестюк навіть не дивився бою Ломаченко – Ортіс 29 жовтня.